Hemstäd Norrköping

FLYTTSTÄD I NORRKÖPING

Kan jag inte flyttstäda själv? Självklart kan du det. Men få saker är så tråkigt och tidskrävande som att städa ur sin gamla lägenheten, sitt gamla hus eller kontor. 

Vi utför flyttstäd i Norrköping med omnejd till rätt fast pris, alltid med bra resultat.

Oavsett om du som privatpersoner eller som företag ska flytta, så låt oss sköta flyttstädningen av ditt gamla krypin. Så att du kan fokusera på det roliga, att få det snyggt i nya hem eller kontor. 

Kvalitativ & prisvärd flyttstäd Norrköping

Vad kostar flyttstäd för min lägenhet, mitt hus eller kontor ? Vi får frågan dagligen och svarar alltid: Rätt och Fast, allt beror på förutsättningarna. 

Kontakta oss idag så du ett kostnadsförslag som vi står fast vid.

Pris för flyttstäd i Norrköping kan varierar beroende på kvadratmeter, om du har balkong, inglasad balkong samt om även bi-ytor / förråd ska städas. Vi är inte bara prisvärda utan vi tar rätt pris för er och självklart så kan ni använda RUT-avdraget.

Flyttstäd Norrköping

Flyttstädning Norrköping

Vi har många års erfarenhet av Flyttstädning i Norrköping med omnejd och vet vad vi pysslar med. När möblerna är bortfraktade och tavlorna är nerplockade vill man gärna sätta sig ner och pusta ut. Då kommer vi och tar hand om resten. Det kan vara svårt att veta vad som krävs vid städning efter inför en flytt, med oss så slipper du tänka på detta.

Prisvärd flyttstäd Norrköping

RUT-avdrag för flyttstäd

Förutom att du kan göra avdrag för övriga städtjänster så kan du även göra det för flyttstäd. Och att nyttja RUT-avdraget genom oss innebär egentligen ingenting annat än att våra tjänster blir billigare för dig.

RUT-avdrag för fönsterputs

Förutom att du kan göra avdrag för hemstäd så kan du även göra det för fönsterputs. Och att nyttja RUT-avdraget genom oss innebär egentligen ingenting annat än att våra tjänster blir billigare för dig. Vi drar av halva arbetskostnaden direkt på din faktura och sköter hanteringen med Skatteverket så att du slipper. Meddela oss om du inte vill ha RUT-avdraget.

Flyttstädning i Norrköping

Flyttstäd i Norrköping

Vi har lång erfarenhet av att utföra flyttstäd åt både privatpersoner och företagare. Bli en av våra nöjda och glada kunder i Norrköping och låt oss hjälpa dig när det är dags att flytta. En felaktigt utförd flyttstädning kan innebära konsekvenser, för ett gott resultat använder vi därför endast utbildad personal som har tillgång till den bästa utrustningen på marknaden för ett fläckfritt resultat.

Flyttstädning Norrköping

Kontakta oss för flyttstäd i Norrköping

Har du frågor om hur vi arbetar med flyttstäd? Eller har du några speciella önskemål eller önskar prisuppgift? Kontakta oss så återkommer vi till dig inom kort! 

Vill du ha hjälp med flyttstäd i Norrköping?

    Välj tjänst