Hemstäd Norrköping

VI ERBJUDER HEMSTÄD I NORRKÖPING

Vi erbjuder hemstäd i Norrköping med omnejd på dina villkor. Vi utför allt från storstädning till veckostädning, beroende på önskemål. Kontakta oss så tar vi fram en lösning som passar just dig!

Boka hemstäd i Norrköping- utan bindningstid

Att komma hem till ett nystädat, fräscht och fläckfritt hem är en vardagslyx som allt fler unnar sig.

Vardagslyx

Tycker du att städningen hemma tar upp för mycket av din tid? Eller vill du helt enkelt göra något annat? Vänd dig då till oss på Hemstäd i Norrköping för stans bästa hemstäd. Vi erbjuder dig prisvärd hemstädning utan bindningstid, utförd av kompetent och utbildad personal.

Erfarenhet

Vår personal besitter många års erfarenhet och vi kan säkerställa kvalitet och hållbarhet. Du kan känna dig trygg i att få hemstädning som har hög standard med rättvisa villkor. Vi vill att du ska njuta av ett rent hem utan att själv behöva anstränga dig. Att anlita städhjälp är lösningen för dig som vill undkomma att lägga tid på hemstädningen.

skräddarsyr

Som kund hos oss skräddarsyr vi tillsammans städningen utefter ditt önskemål. Du avgör vilka rum som ska städas och när. Vi står för kunskapen och ett noga utfört resultat, med skonsamma och miljövänliga medel.

Fördelar med att boka städning hos Hemstäd i Norrköping:

  • Städning på dina villkor, du väljer vilken frekvens och omfattning som passar dig.
  • Personal med bra arbetsförhållanden
  • Ansvarsförsäkring om olyckan skulle vara framme.
  • Du får tid över till annat än att städa och ett lyckligare liv.
Hemstäd Norrköping

Snabb & effektiv städfirma i Norrköping

Hemstäd i Norrköping är enligt flera av våra kunder den bästa städfirman i Norrköping. Boka hemstädning eller fönsterputs hos oss du med och se själv!

Snabb, effektiv städfirma i Norrköping

Hemstäd i Norrköping är enligt flera av våra kunder den bästa städfirman i Norrköping. Boka hemstädning eller fönsterputs hos oss du med och se själv!

Fläckfri hemstäd Norrköping

RUT-avdrag för städhjälp

Tjänsten hemstäd är avdragsgillt enligt skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Det innebär att du endast betalar 50% av kostnaden.

Prisvärd hemstäd Norrköping

Prova på städhjälp i Norrköping

Skulle du vilja prova på hemstäd eller fönsterputs? Vi förstår att det kan vara ett stort steg att ta hjälp med städningen i hemmet. Särskilt av människor som är okända för dig. För att minska steget så erbjuder vi ett provtillfälle för en rabatterad kostnad. Fyll i kontaktformuläret och skriv att du önskar ett provtillfälle så fixar vi det.

Hur bokar jag min första hemstädning av Hemstäd i Norrköping?

Enklast är om du fyller i bokningsformuläret på denna sida.

Fyll i din kontaktinfo och ange när du vill ha städat och hur ofta så kontaktar vi dig med ett förslag.

Livet är kort och du förtjänar att kunna njuta av ett välstädat hem och en fläckfri vardag. När du anlitar Hemstäd i Norrköping ser vi till att detta blir verklighet, utan att du behöver lyfta ett finger.

Välkommen att kontakta oss redan idag om du har frågor eller vill göra en bokning.

Boka hemstädning i Norrköping

Vill du ha hjälp med hemstäd i eller runt Norrköping?

    Välj tjänst